Θετική ανατροπή για την Ειρήνη: Αθωώθηκε για την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

12:16 13/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Aνέλπιστα καλή ήταν η έκβαση της δίκης για την Ειρήνη, που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης. Το δικαστήριο την αθώωσε, παρά την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος υποστήριξε ότι η κοπέλα από τη Μυτιλήνη γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά.

Η 21 ετών Ειρήνη κρατείτο 17 μήνες στις φυλακές και αντιμετώπιζε ποινή έως και 27 ετών,

δίχως να έχει δικαίωμα άσκησης έφεσης, κατά τον κινεζικό νόμο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ήταν αοαισιόδοξος και είχε υποστηρίξει ότι «θα εκπλαγώ ευχάριστα αν την αθώωσουν».

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας ήταν το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δεν βρέθηκαν δικά της αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά στις αποσκευές της, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον Ρουμάνο φίλο της. Εκείνος της είχε προτείνει να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Και, βέβαια, εκείνος της είχε δώσει τον σάκο με τα ναρκωτικά.

Ο άνδρας τον οποίο ουσιαστικά έδειξε ως υπεύθυνο, πάντως, αρνήθηκε τα πάντα μιλώντας στο Star.

The post Θετική ανατροπή για την Ειρήνη: Αθωώθηκε για την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα