Θεσσαλονίκη: Δεκαετής φυλάκιση για γυναίκα που εξέδιδε ανήλικη σε ηλικιωμένο

00:04 31/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε δέκα χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης γυναίκα, 41 ετών, που εξέδιδε σε ηλικιωμένο την ανήλικη κόρη της φίλης της. Η ίδια φωτογράφιζε και βντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Εκτός από την -γεωργιανής καταγωγής – κατηγορούμενη, το δικαστήριο τιμώρησε με φυλάκιση 6 ετών τον ηλικιωμένο, 75 ετών. Και στους δύο επιβλήθηκε -επιπλέον- χρηματικό πρόστιμο, ύψους 60.000 ευρώ, στον καθένα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2014, μετά από έρευνες του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε, η 41 ετών γυναίκα εξανάγκασε την ανήλικη από τη Βουλγαρία να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 75χρονο Έλληνα, πρώην εργολάβο.

Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο ερωτικά «ραντεβού» το διάστημα από το καλοκαίρι του 2012 έως τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ένα στο εξοχικό του ηλικιωμένου κι ένα στο γραφείο του. Όπως προέκυψε, όσα συνέβαιναν στην 16χρονη – τότε – ήταν εν αγνοία της μητέρας της.

Μία από τις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ότι έπεσε στα χέρια ενός γείτονα της κατηγορούμενης, με συνέπεια να ακολουθήσει καταγγελία στην αστυνομία που την εντόπισε και την συνέβαλε, μαζί με τον συγκατηγορούμενό της, βάζοντας -έτσι- τέλος στο δράμα της ανήλικης. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και το πορνογραφικό υλικό που είχε καταγραφεί.

Η γυναίκα κρατείται αλλά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Σύμφωνα με την ετυμηγορία, θα παραμείνει στις φυλακές.
Ο συγκατηγορούμενό της, είπε ότι δεν γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη.

Keywords
Τυχαία Θέματα