Θεσσαλονίκη -5 δημοτικοί σύμβουλοι έφυγαν από Ταχιάο για Ζέρβα

18:48 27/8/2019 - Πηγή: Aixmi

Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης, εκλεγμένοι με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου, ανεξαρτητοποιήθηκαν με κοινή δήλωσή τους, και προανήγγελαν τη στήριξή τους στον νέο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Είναι οι Δήμητρα Ακριτίδου, Σωκράτης Δημητριάδης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Ιωάννα Κοσμοπούλου και Μιχάλης Κούπκας.

Όπως αναφέρουν, ανεξαρτητοποιούνται «ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης,

Κωνσταντίνου Ζέρβα, για να συνδράμουμε στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με αίσθηση ευθύνης, για το καλό της πόλης και των πολιτών της». Δεσμεύονται δε ότι θα συμβάλουν «με κάθε τρόπο και όλες τις δυνάμεις, ώστε η πόλη να γίνεται συνεχώς καλύτερη».

«Η απλή αναλογική που επιβλήθηκε στους ΟΤΑ επέβαλε την προαγωγή συναινέσεων μεταξύ των δυνάμεων των εκλεγμένων συνδυασμών. Δυστυχώς, το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού που μεσολάβησε από τις 2 Ιουνίου μέχρι σήμερα, δε στάθηκε αρκετό για να επιτευχθούν μεταξύ των συνδυασμών οι απαιτούμενες συγκλίσεις ώστε να προκύψει το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει να διαχειριστεί τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης», προσθέτουν.

The post Θεσσαλονίκη -5 δημοτικοί σύμβουλοι έφυγαν από Ταχιάο για Ζέρβα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα