Θεοδωρικάκος: Μετά τις 26 Μαΐου ο Τσίπρας δεν θα μπορεί να κυβερνήσει

20:34 9/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτιμά ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι τόσο δυσμενές για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θα μπορεί να κυβερνήσει στη συνέχεια.

«Αν η κυβέρνηση δεν επιλέξει να κάνει τις εθνικές μαζί με τις ευρωεκλογές. τότε μετά τις 26 Μαΐου θα είναι μια ηττημένη κατά κράτος κυβέρνηση με τη σφραγίδα του λαού. Είναι πολύ αμφίβολο, αν θα μπορούν να κυβερνήσουν και τυπικά μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου»,

αναφέρει στη Realnews.

Παράλληλα, τονίζει πως η εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πιο κίτρινη όλων των εποχών, με ψευδεπίγραφα διλήμματα και συκοφαντικές επιθέσεις, αλλά όπως υποστηρίζει δεν τους ακούει πλέον, κανένας λογικός άνθρωπος.

«Στο δρόμο για τις εκλογές τα διλήμματα σχηματοποιούνται ως εξής: Αλήθεια ή ψέματα, ευκαιρίες και δουλειές για τους πολλούς ή φτωχοποίηση. Και τελικά όλα αυτά προσωποποιούνται: Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αλέξης Τσίπρας», επισημαίνει.

The post Θεοδωρικάκος: Μετά τις 26 Μαΐου ο Τσίπρας δεν θα μπορεί να κυβερνήσει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα