Θεοδωράκης: Δεν μπαίνω στην κυβέρνηση Τσίπρα…

21:46 12/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση». Και εξήγησε γιατί δέχθηκε να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αισθανόμαστε την πατριωτική ευθύνη, άλλα τα εσωτερικά ζητήματα, άλλα τα πατριωτικά… Εκεί πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους και να βρίσκουμε λύσεις. Υπάρχουν διαφορές με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Συγκρουόμαστε και θα συγκρουόμαστε, αλλά υπάρχει και η Ελλάδα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού

είπε ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει το θέμα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Βουλή και σημείωσε πως θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στη δική του πρόταση. Ενώ για τις ενστάσεις που υπήρξαν μέσα στο Κίνημα Αλλαγής για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε:

«Η Φώφη Γεννηματά έχει θέσει το ζήτημα της συναίνεσης στα εθνικά ζητήματα. Το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει ενιαία γραμμή στα εθνικά ζητήματα».

The post Θεοδωράκης: Δεν μπαίνω στην κυβέρνηση Τσίπρα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα