Θ. Μωραΐτης: «Η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που έβαλε» (ΒΙΝΤΕΟ)

16:52 12/12/2014 - Πηγή: Aixmi

Την αντίθεσή του τόσο στην πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, όσο και σε αυτήν της κυβέρνησης εξέφρασε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Θάνος Μωραΐτης .

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη διαφωνία του για την επίσπευση της Προεδρικής εκλογής, στην οποία επέρριψε την ευθύνη για «την κατάρρευση που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες». Η κυβέρνηση θα μπορούσε «να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά

όπλα και να πάει σε εκλογές όταν φτάσει στην ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ. Δήμα, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη επιλογή», σημείωσε ωστόσο ότι θα τον ψηφίσει, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με «σεβαστή πορεία».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε στη συνέχεια επίθεση στην κυβέρνηση:

«Πολλές φορές ψηφίσαμε πράγματα που δεν τα πιστεύαμε. Ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρέπει να σεβαστούν τους βουλευτές τους. Ό,τι έγινε, έγινε με «αποδραστικό» τρόπο. Τυχοδιωκτικά μυαλά είναι αυτά που αποφάσισαν τη δραπέτευση… Αυτοί που αποφάσισαν την αριστερή παρένθεση, παίζουν τη χώρα στα ζάρια. Είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση» σημείωσε ο ίδιος και συνέχισε: «Η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους τους οποίους έβαλε. Ομολογεί η ίδια ότι απέτυχε. Σε εκλογές οδηγούμαστε, γιατί απέτυχε η διαπραγμάτευση στο Παρίσι και το μεγάλο ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες και οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα