Τέταρτη μέρα χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη-Ουρές για εμφιαλωμένα

12:08 30/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Τρομερό πρόβλημα έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο σπασμένος αγωγός νερού στην Αραβησσό. Εδώ και τέσσερις μέρες οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς νερό και στοιχίζονται στις ουρές των σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν εμφιαλωμένα. Σε νοσοκομεία αναβλήθηκαν προγραμματισμένα χειρουργεία, ανώ δεν έγιναν και πολλές μικροβιολογικές εξετάσεις.

Οι τεχνικοί τής ΕΥΑΘ αναφέρουν ότι η επιδιόρθωση τού σπασμένου αγωγού θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι

και θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση τού πολεοδομικού συγκροτήματος. Η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί τις πρωινές ώρες τού Σαββάτου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αποκατάστασης σήμερα Παρασκευή, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές:

Ωραιόκαστρο , του Δήμου Ωραιοκάστρου ως τις 12:00Ευκαρπία , του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00Πεύκα , του Δήμου Νεάπολης – Συκεών ως τις 12:00Μετέωρα , του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00Πολίχνη , του Δήμου Π. Μελά ως τις 12:00Εύοσμος , του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως τις 12:00Κ.Πόλης , του Δήμου Θεσσαλονίκης ως τις 10:00Χαλάστρα , του Δήμου Δέλτα ως τις 22:00Ανατολικό, του Δήμου Δέλτα ως τις 22:00

Στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ ολη την διάρκεια της ημέρας, ενώ δεκάδες σχολικές μονάδες σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος παρέμειναν σήμερα κλειστές για λόγους υγιεινής.

Μετά από διαβεβαίωση που έλαβαν οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την ΕΥΑΘ, ότι η υδροδότηση του Ιδρύματος αποκαταστάθηκε, οι Πρυτανικές Αρχές αποφάσισαν την πλήρη επαναλειτουργία του Πανεπιστημίου.

Τέταρτη μέρα χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη-Ουρές για εμφιαλωμένα

The post Τέταρτη μέρα χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη-Ουρές για εμφιαλωμένα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα