Τετ α τετ των εργαζομένων του Mega με εκπροσώπους της Alpha Bank

21:03 31/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε θετικό κλίμα για την επόμενη μέρα του καναλιού πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση εκπροσώπων της Αlpha Bank με εργαζόμενους του Mega.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της τράπεζας ανέφεραν στους εργαζόμενους ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα τους ενημερώσουν τηλεφωνικά για το αν θα είναι εφικτό να τους καταβληθεί τις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον ένας μισθός, από τα χρωστούμενα, μέσω των τιμολογίων που απελευθερώθηκαν.

Ενθαρρυντικό

είναι επίσης το γεγονός ότι ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό στο οποίο συγκλίνουν όλες οι πλευρές είναι ένα κανάλι ελαφρώς συρρικνωμένο, αλλά στην ίδια τάξη μεγέθους, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της Alpha Bank διευκρίνισαν πως οι όποιες εξελίξεις στον ΔΟΛ δεν επηρεάζουν την υπόθεση του Mega.

Όπως ανέφεραν πηγές που ήταν παρούσες στη συνάντηση, στη διάρκεια της επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μία κατ’ αρχάς συμφωνία με τους δύο βασικούς μετόχους, τους κ.κ Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, ενώ εκφράστηκε η πρόθεση και των δύο πλευρών να βρεθεί μία βιώσιμη και μόνιμη λύση.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά της τράπεζας πρόθεση της είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ενώ, κομβικό σημείο στις διαπραγματεύσεις αποτελεί το πρόσωπο που θα οριστεί ως διευθύνων σύμβουλος, καθώς από το σημείο αυτό, όπως εκτιμάται, θα γίνει εφικτό να υλοποιηθεί το σχέδιο που θα ξεμπλοκάρει την χρηματοδότηση και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Σε ό,τι αφορά στο ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αυτό ακόμη δεν έχει καθοριστεί πλήρως. Πάντως δεν αποκλείεται να διευκρινιστεί τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς αναμένεται να… ξεκαθαρίσει και το λεγόμενο «business plan».

Keywords
Τυχαία Θέματα