Τέσσερα Grammy στον Ντέιβιντ Μπόουι μετά θάνατον – Σάρωσε η Αντέλ (ΒΙΝΤΕΟ)

09:24 13/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Τέσσερα Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Ντέιβιντ Μπόουι για το τελευταίο του άλμπουμ «Blackstar»,

Ο Μπόουι κέρδισε τέσσερα από τα βραβεία – τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ για τραγούδι ή άλμπουμ του ενώ βρισκόταν εν ζωή – για το άλμπουμ «Blackstar», το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του τον Ιανουάριο του 2016.

Τα βραβεία του τα παρέλαβε εκ μέρους του ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του, ο οποίος χαιρέτισε τον Μπόουι ως «καλλιτεχνική ιδιοφυΐα και τύπο με απίστευτο χιούμορ».

Στους μεγάλους νικητές της

βραδιάς ήταν η Αντέλ που σάρωσε στα βραβεία, ξεκινώντας από την αρχή της εκδήλωσης κερδίζoντας τα δύο πρώτα Grammy. Ακολούθησε η απονομή άλλων τριών με αποτέλεσμα να κερδίσει συνολικά πέντε, δηλαδή όλα όσα ήταν υποψήφια, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της «25»αλλά και για το τραγούδι της «Hello».

ICYMI- @Adele asking to start over in her tribute to George Michael at the #GRAMMYs "I have to do it again for him. I have to do it right" pic.twitter.com/vWyXSKxzL8

— Don't Bore Us (@DontBoreUs) February 13, 2017

Στις ίδιες κατηγορίες ήταν υποψήφια και η Beyonce που έφυγε μόνο με δύο βραβεία αν και είχε συνολικά 9 υποψηφιότητες για το «Lemonade».

Συγκινητική ήταν η Αντέλ όταν έκανε μουσικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα Τζορτζ Μάικλ ενώ άκρως εντυπωσιακή η Beyonce που επέδειξε στο κοινό την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της.

Στις ξεχωριστές εμφανίσεις ήταν αυτή της Lady Gaga με τους Mettalica.

So baby pull me closer in the back seat of your Rover~ #GRAMMYs pic.twitter.com/bKhHIIiA8g

— Don't Bore Us (@DontBoreUs) February 13, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα