Τέλος στον «πόλεμο» Τέιλορ Σουίφτ – Κάλβιν Χάρις; (BINTEO)

16:21 15/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ψυχρός πόλεμος κηρύχθηκε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του μουσικού Κάλβιν Χάρις με τη σουπερστάρ Τέιλορ Σουίφτ καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες της με τον νέο Τζέιμς Μποντ, Τομ Χίντλεστον.

Η σχέση φημολογείτο ότι ξεκίνησε πριν ακόμη χωρίσει η τραγουδίστρια με τον dj και παραγωγό κάτι που εξόργισε τον Χάρις που τη δέγραψε από όλους τους πορσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ενώ δεν σταμάτησε να εκφράζεται με τα χειρότερα λόγια για εκείνη.

Ωστόσο, τώρα που η Τέιλορ

χώρισε με τον Τομ φαίνεται πως ρίχνει γέφυρα επικοινωνίας με τον τέως αγαπημένο της και έκανε ένα βήμα προσέγγισης σύμφωνα με τους… ειδικούς.

Η Τέιλορ ανήρτησε στο instagram ένα βίντεο όπου η κολλητή της Gigi Hadid περπατά στην πασαρέλα υπό τους ήχους του νέου σινγκλ του Κάλβιν Χάρις με τη Ριάνα και η Σουίφτ τραγουδά μαζί και δείχνει να το απολαμβάνει. Εκείνος φάνηκε να παίρνει το μήνυμα και να ανεβάζει στο δικό του instagram τη δική της ανάρτηση.

SO PROUD OF YOU GIGI!!!! That show was INSANE. Congrats to Gi, Tommy, and all the girls who just owned that runway!! @gigihadid @marthahunt #tommyxgigi

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Sep 9, 2016 at 5:16pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα