Τείχος προστασίας στον Τσίπρα και πυρ ομαδόν κατά Πανούση ελέωΒαρουφάκη

13:52 5/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Σας το γράφω μέρες τώρα: ο σάλος που έχει ξεσπάσει μέσα στον Σύριζα για τον Γιάννη Πανούση δεν αφορά τον Βαρουφάκη αλλά τον ίδιο τον Τσίπρα. Η κατηγορία που εκτόξευσε περί εσχάτως προδοσίας ενέπλεκε και τον πρωθυπουργό, από τη στιγμή που πήρε πάνω του την ευθύνη για τον Plan b.

Είναι χαρακτηριστική η στάση που τήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης. Αφού είχε χαρακτηρίσει μ@λ@κίες τα σχέδια Βαρουφάκη και είχε μιλήσει για Ειδικό Δικαστήριο στην κεντρική επιτροπή (αγνοώντας, προφανώς, ότι

όλα είχαν γίνει με εντολή Τσίπρα) έκανε στροφή 180 μοιρών και κατήγγειλε τον…Πανούση!

Είχε προηγηθεί ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ακολούθησε η εκπρόσωπος του Σύριζα, ενώ και ο πρώην υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος Γιάννης Μηλιός (παρότι αποστασιοποιημένος πλήρως από τον Τςίπρα) υπαινίχθηκε ότι κάποιοι στην κεντρική επιτροπή συλλέγουν υπογραφές εναντίον του Πανούση.

Δεν έχει καμία ευθύνη, λοιπόν, ο Βαρουφάκης από τη στιγμή που εκτελούσε εντολές Τσίπρα. Και κάθε τέτοια αναφορά ρίχνει νερό στο μύλο της αντιπολίτευσης, που στοχεύει στην ποινικοποίηση των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.

Άρα, ¨πυροβολήστε¨ τον Πανούση, που και στον Σύριζα δεν ανήκει και ο δημοφιλέστερος υπουργός είναι και το στόμα του δεν κρατάει κλειστό…

Keywords
Τυχαία Θέματα