Ταπεινωτικός αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΑΠΟΕΛ

09:24 18/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Αποκλεισμός… σοκ για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παρά τη νίκη του (1-0) δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 της Λιθουανίας. Ετσι, η Σούντουβα πανηγύρισε στο ΓΣΠ μια ιστορική πρόκριση.

Οι σπουδαίες ευρωπαϊκές νύχτες του ΑΠΟΕΛ έμειναν στο παρελθόν, αφού το «φάντασμα» του πρωταθλητή δεν μπόρεσε να ανατράψει την κατάσταση και

να προκριθεί στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κύπριοι επικράτησαν 1-0 της Σούντουβα, αλλά δεν ήταν αρκετό, μιας και οι Λιθουανοί είχαν επικρατήσει 3-1 στο πρώτο ματς. O ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς κι έψαξε το γρήγορο γκολ. Στο 7΄ έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Αλ -Τάμαρι, οο Ντελατόρε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η ομάδα του Μπαλταζάρ συνέχισε να πιέζει και στο 20′ άνοιξε το σκορ.

Ο Εφραίμ έκανε την σέντρα από αριστερά, και ο Ποτέ με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση προς την αντίπαλη εστία μεγάλωνε, όμως Ντελατόρε και Εφραίμ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 50′ ο ΑΠΟΕΛ είχε τριπλή ευκαιρία να σκοράρει, το σουτ του Εφραίμ βρήκε στο δοκάρι, ενώ ο Ντελατόρε δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Οι Κύπριοι δεν έκαναν την ανατροπή και πλέον θα συνεχίσουν στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ταπεινωτικός αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΑΠΟΕΛ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα