Τακτικότερη η ενημέρωση για την πανδημία στο lockdown

13:59 9/11/2020 - Πηγή: Aixmi

Αλλαγές στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορονοϊού, που παραμένει εκτός ελέγχου, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας

Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Κάθε Τετάρτη θα συμμετέχει και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποίηση ενημέρωση και αύριο, Τρίτη.

Πηγή: efsyn.gr

The post Τακτικότερη η ενημέρωση για την πανδημία στο lockdown appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα