Τα ξημερώματα στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί

02:16 15/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Γύρω στις 3 αναμένεται να 0ατησουν ελληνικό έδαφος οι δύο στρατιωτικοί που αφέθηκαν ελεύθεροι από τις φυλακές της Αδριανούπολης έπειτα από 167 ημέρες κράτησης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος θα μεταβούν στην Αδριανούπολη ώστε να συνοδεύσουν τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη στην πτήση της επιστροφής με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος

θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα τους υποδεχτούν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενώ στη συνέχεια θα διακομιστούν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Οι δύο ένστολοι αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως περιοριστικούς όρους. Μαλιστα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, η δίκη θα γίνει ερήμην και η ποινή που θα τους επιβληθεί δεν θα υπερβαίνει τον χρόνο κράτησης που έχουν ήδη εκτίσει.

The post Τα ξημερώματα στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα