Τα συγχαρητήρια Τσίπρα και Μητσοτάκη στον Σταϊνμάιερ

20:34 12/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα συγχαρητήρια του προς τον Φράνκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και σημειώνει ότι η εκλογή του «αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις».

Αναλυτικά

στις διαδοχικές αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός αναφέρει:»Συγχαρητήρια στον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις».

Congratulations to Frank-Walter Steinmeier for his election as President of the Federal Republic of Germany. It is a message of hope, 1/2

— Alexis Tsipras (@tsipras_eu) 12 Φεβρουαρίου 2017

unity and support for democratic and social values, at a moment when Europe and the international community are facing great challenges. 2/2

— Alexis Tsipras (@tsipras_eu) 12 Φεβρουαρίου 2017

Τα συγχαρητήρια του στο νέο Πρόεδρο της Γερμανίας για την εκλογή του, έδωσε μέσω επίσης του λογαριασμού του στο Twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θέλω να συγχαρώ τον Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας είναι ένας σπουδαίος Ευρωπαίος πολιτικός» έγραψε.

Θέλω να συγχαρώ τον Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας είναι ένας σπουδαίος Ευρωπαίος πολιτικός.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Φεβρουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα