Τα σεξουαλικά όργια του Σιράκ, οι ουρές ερωμένων και τα τρία λεπτά στο ντους

14:47 29/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτα πικάντικες αποκαλύψεις έκανε για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Ζακ Σιράκ ο συγγραφέας Αρνό Αρντουάν επικαλούπμενος μαρτυρίες στενής συνεργάτιδας του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με όσα σοκαριστικά γράφει ο συγγραφέας στο βιβλίο του «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (President, la nuit vient de tomber) ο Ζακ Σιράκ είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του, ενώ φέρεται να ορμούσε στις γυναίκες και να έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά, γιατί προτιμούσε την ποσότητα έναντι της ποιότητας. Μάλιστα, σημειώνει ότι διοργάνωνε όργια με τη συμμετοχή κι άλλων επιφανών στελεχών του.

«Γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο, έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ».

Όσον αφορά στις κατηγορίες των ερωμένων του Γάλλου πρώην προέδρου, από το 1995 έως το 2007, «υπήρχαν οι συνηθισμένες, οι αγαπημένες και αυτές που κατάφερναν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσουν τον πρόεδρο».

Υποστηρίζει επίσης ότι «υπήρξαν γυναίκες που ανέβαιναν στο αεροπλάνο και τον περίμεναν γυμνό στον ιδιωτικό του χώρο γεμάτες πόθο».

Ο Αρντουάν αναφέρεται και σε ένα περιστατικό σε ταξίδι του Σιράκ στο νησί Ρεουνιόν όταν μια νεαρή γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αυτός της απάντησε: Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι το βράδυ που σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο τούνελ στο Παρίσι το 1997, εκείνος ήταν στο κρεβάτι με την Κλαούντια Καρντινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα