Τα μισά πήρε πίσω η σύμβουλος της Δούρου που αποκάλεσε π@@@ τον Στούπα

11:51 10/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Προσπάθεια να ανασκευάσει τις αθλιότητες που εξέμεσε κατά του δημοσιογράφου Κώστα Στούπα και του Capital.gr έκανε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Κορίνα Βασιλοπούλου, αποδίδοντας σε «παρορμητισμό» τη φράση «Ο Στούπας είναι το π@@@@@ των δανειστών. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του Capital.gr», που είχε γράψει στο Twitter.

Η ανασκευή της, όμως, ήταν μόνο μερική. «Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό,

όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου», είπε, και υποστήριξε ότι «συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών».

Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter:

«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα