Τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής (BINTEO)

10:34 1/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Πολλά ήταν τα γκολ και της τελευταίας αγωνιστικής στη Super League, μερικά εκ των οποίων και πολύ όμορφα!

Ξάνθη – Βέροια 3-0

Η Ξάνθη είπε αντίο με νίκη στη φετινή Super League, είπε αντίο και στον Λουτσέσκου. Τελευταίο

ματς στον πάγκο της ομάδας για τον Ρουμάνο, ο οποίος βραβεύτηκε από τους ακρίτες, ξέσπασε σε δάκρυα και αποθεώθηκε από τους φίλους της Ξάνθης. Μάλιστα, οι παίκτες του φρόντισαν να του πουν ένα συγκινητικό αντίο, κάνοντάς του δώρο μία εμφάνιση με τις 108 παρουσίες του στο σύλλογο!

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 2-2

Οπως του άξιζε τελείωσε ο Ηρακλής τη σεζόν, καθώς απέσπασε 2-2 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και η «παρέα» που δημιουργήθηκε φέτος στη Μίκρα έκλεισε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Μία σεζόν που εντός του γηπέδου κρίνεται 100% πετυχημένη, αλλά το εάν θα βρίσκεται και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ, εξαρτάται πλέον από την διοίκησή του.

Ατρόμητος – Πλατανιάς 4-1

Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο και ήθελε να συνδυάσει αυτό το… αντίο με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο. Τελικά τα κατάφερε κερδίζοντας σχετικά άνετα τον Πλατανιά με 4-1 και αποχαιρέτησε τον κόσμο του με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 5-1

Ο ΠΑΟΚ με το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου της 6ης Μαίου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με 5-1 απέναντι στην Κέρκυρα και να κλείσει δανικά την σεζόν με 20 νίκες, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0

Αγωνιστικά ήρεμο απόγευμα για το τριφύλλι στη Λεωφόρο, αφού, ό,τι συνέβη στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους με τις αντιδράσεις οπαδών και τα συνθήματα κατά πάντων δεν επηρέασαν τους πράσινους. Αυτοί, πήραν τη νίκη στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Ουδέποτε η ΑΕΛ θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ουζουνίδη, που από το 49′ είχε κλειδώσει το τελικό 2-0, μπαίνει με βαθμό στα πλέι-οφ και συνεχίζει μετά την πικρή εμπειρία της περασμένης Πέμπτης στην Τούμπα.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2

Σούπερ ματς δεν έγινε στο Αγρίνιο όμως ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκλεισε ως πρώτος έναντι όλων με την χρονιά με το σωστό κλείσιμο. Επικράτησε με 2-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με γκολ του Τσόρι ενδεχομένως στο τελευταίο ματς του Αργεντίνου στους Πειραιώτες (σ.σ. το άλλο τέρμα ο Ελιουνούσι) και πετυχαίνοντας αυτό που είχε ζητήσει και ήθελε ο Λεμονής.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-3

Οι μεν είχαν το μυαλό τους στην φιέστα. Οι δε ήθελαν να… πέσουν με το κεφάλι ψηλά. Ο Πανιώνιος παρά το γεγονός ότι έχασε με 1-3 γιόρτασε την επιστροφή του στην Ευρώπη μιας και πέρσι είχε μπει στα play off αλλά δεν είχε πάρει άδεια. Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός ήθελε να… διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις (εάν γίνεται αυτό) και το έκανε με μία νίκη τιμής.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ταπόκο κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με τα τέρματα των Καραμπουέ, Μεντί και Γιακουμάκη.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-1

Ο τελικός του κυπέλλου είναι προτεραιότητα για την Ενωση και αυτό αποδείχθηκε στους Ζωσιμάδες, όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με τους Τσιγκρίνσκι-Σιμόες να είναι οι μόνοι βασικοί που επιλέχθηκαν για την αρχική 11άδα, ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό θα είχε επιπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του. Αυτό φάνηκε στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΣ προηγήθηκε με το γκολ του Λίλα και την λάθος αντίδραση του Μπάρκα, αλλά στην επανάληψη η ΑΕΚ ανέβηκε, ισοφάρισε με γκολάρα Πατίτο και είχε ευκαιρία για να πάρει και τη νίκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα