Τα Ανάκτορα επιβεβαιώνουν: Ο πρίγκιπας Χάρι ερωτευμένος με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ

13:58 8/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ερωτευμένος είναι ο πρίγκιπας Χάρι με την Καναδέζα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Ενώ είχαν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως γράψαμε στο aixmi.gr, οι επιθέσεις ακόμη και ο ρατσισμός που βίωσε η νεαρή σταρ ανάγκασε τα Ανάκτορα του Κένσιγκτον να εκδώσουν ανακοίνωση ώστε να προστατεύσουν την αγαπημένη του πέμπτου στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο, πρίγκιπα Χάρι.

Στην επιστολή των Ανακτόρων εκ

μέρους του νεαρού πρίγκιπα, επιβεβαιώνεται ο δεσμός του με την ηθοποιό.

«Από μικρό παιδί, ο πρίγκιπας Χάρι γνώριζε πως η ζωή του ήταν μέρος της δημοσιότητας. Αισθάνεται τυχερός που έχει τόσο πολλούς ανθρώπους να τον υποστηρίζουν και ξέρει ότι είναι τυχερός που ζει μια προνομιούχο ζωή.

Γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει σημαντική περιέργεια σχετικά με την ιδιωτική ζωή του. Αν και δεν ένιωθε ποτέ άνετα με αυτό, προσπάθησε να γίνει σκληρός για να αντέξει το επίπεδο του ενδιαφέροντος των μέσων ενημέρωσης για τη ζωή του.

Σπάνια μιλάει επίσημα για δημοσιεύματα που αφορούν τη ζωή του και ο ίδιος έχει εργαστεί σκληρά για να αναπτύξει μια επαγγελματική σχέση με τα μέσα ενημέρωσης, επικεντρωμένη στην εργασία του και τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Ομως, την περασμένη εβδομάδα τα δημοσιεύματα ξεπέρασαν τα όρια. Η φίλη του, Μέγκαν Μαρκλ, έχει υποστεί ένα κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης.

Υπήρξαν φυλετικά υπονοούμενα και σχόλια, αλλά και ολοκληρωτικός σεξισμός και ρατσισμός από τα trolls των social media και διαφόρων άρθρων στο διαδίκτυο.

Η μητέρα της αναγκάστηκε να παλέψει με φωτογράφους που έφτασαν στην πόρτα της. Δημοσιογράφοι προσπάθησαν να μπουν παράνομα στο σπίτι της.

Δωροδόκησαν τον πρώην φίλο της για πληροφορίες. Και κάθε φίλος, συνάδελφος και αγαπημένο της πρόσωπο βομβαρδίστηκε από τα μέσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κ. Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν ήταν σε θέση να την προστατεύσει. Δεν είναι δίκαιο για εκείνη να υποβληθεί σε μια τέτοια καταιγίδα μέσα σε λίγους μήνες σχέσης.

Ξέρει ότι πολλοί θα πουν ότι αυτό είναι« το τίμημα που πρέπει να πληρώσει» και ότι «όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού». Ομως διαφωνεί έντονα. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι. Είναι η ζωή της και η ζωή του.

Μέσα από αυτή τη δήλωση ζητά από τους ανθρώπους του Τύπου που ηγούνται αυτής της ιστορίας να διακόψουν και να το ξανασκεφτούν πριν προκληθεί οποιαδήποτε περαιτέρω βλάβη.

Ξέρει ότι είναι ασυνήθιστο να εκδίδει μια δήλωση όπως αυτή, αλλά ελπίζει ότι οι λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα καταλάβουν γιατί έκρινε αναγκαίο να μιλήσει δημοσίως».

Keywords
Τυχαία Θέματα