Σύννεφα στον παράδεισο για Κέιτ και Ουίλιαμ – Ο πρίγκιπας αγνοεί δημοσίως τη σύζυγό του

19:13 19/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τηρεί ψυχρή έως παγωμένη στάση απέναντι στη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον σε δημόσιες εμφανίσεις τους, κάτι που προκαλεί συζητήσεις για τη σχέση τους.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι μόνες φορές που ο Δούκας του Κέμπριτζ έδειξε τρυφερότητα στη σύζυγό του ήταν όταν εκείνη κρεμάστηκε στον λαιμό του ζητωκραυγάζοντας από χαρά κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου όπου παρακολουθούσαν τον τελικό κολύμβησης και στον γάμο τους οπότε τη φίλησε δημοσίως στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Από τότε… το όνειρο τελείωσε για την Κέιτ. Μάλιστα, φήμες λένε ότι ο Ουίλιαμ σιχαίνεται κυριολεκτικά να φορά τη βέρα του.

Όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο πρίγκιπας τηρεί αποστάσεις στη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων και προσέχει πολύ τη στάση και τη γλώσσα του σώματός του θέλοντας να δείξει αυστηρό επαγγελματικό ύφος.

Επειδή και οι δύο έχουν αυξημένες ανειλημμένες υποχρεώσεις λόγω της εκπροσώπησης της βασίλισσας Ελισάβετ επιδιώκουν να δείχνουν αυστηρά μόνο τον ρόλο τους ως πρίγκιπες και να μην εκθέτουν την προσωπική τους σχέση. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν κάποιοι, ο Ουίλιαμ δείχνει να ξεχνά ότι είναι παντρεμένος με την Κέιτ και θα μπορούσε να είναι πιο τρυφερός όταν την έχει στο πλευρό του.

Όσο για τη βέρα που διαρκώς παραλείπει να φορά σε δημόσιες εμφανίσεις του οι πηγές των ανακτόρων σχολιάζουν πως αυτό είναι λόγω του γεγονότος ότι δεν θέλει να φορά πολλά κοσμήματα ταυτόχρονα. Αυτό που δεν κατανοεί το ευρύ κοινό είναι γιατί ο δεύτερος στη διαδοχή στον βασιλικό θρόνο της Βρετανίας δεν επιλέγει να φορά τη βέρα του σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή υποχρεώσεις για τη μοναρχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα