Συνελήφθησαν πρώην συνεργάτες του Νετανιάχου για διαφθορά

14:14 20/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Αν και το όνομα του Ισραηλινού πρωθυπουργού δεν έχει εμπλακεί ακόμη στη νέα υπόθεση διαφθοράς, δύο πρώην συνεργάτες του είναι μεταξύ των τριών ατόμων που συνελήφθησαν για υποθέσεις διαφθοράς που σχετίζονται με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε απαγγελία κατηγοριών στον Νετανιάχου για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε δύο άλλες διαφορετικές υποθέσεις.

Συνελήφθη επίσης ο διευθυντής του μεγαλύτερου ομίλου τηλεπικοινωνιών του Ισραήλ,

του Bezeq, Σαούλ Ελοβίτς, ενώ οι δύο συνεργάτες του Νετανιάχου κατηγορούνται ότι έκαναν χάρες στον Ελοβίτς, με αντάλλαγμα ευνοϊκή κάλυψη της δράσης του πρωθυπουργού από την Walla, επικεφαλής της οποίας είναι ο διευθυντής του Bezeq.

Ο ένας από τους δύο συνεργάτες του Νετανιάχου είναι ο Νιρ Χεφέτζ, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, αλλά και ο Σλόμο Φιλμπέρ, γενικός διευθυντής του υπουργείου Επικοινωνιών όταν ο Νετανιάχου είχε το χαρτοφυλάκιο από το 2015 ως το 2017.

Εκτός από τον διευθυντή του Bezeq, συνελήφθη επίσης και η σύζυγός του Ίρις, ο γιος του Ορ και δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου.

The post Συνελήφθησαν πρώην συνεργάτες του Νετανιάχου για διαφθορά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα