Συνεχίζονται οι βροχές στην Αττική

16:08 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Βροχερό θα είναι και το σημερινό βράδυ στην Αττική σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου. Όπως αναφέρει οι βροχές θα ξεκινήσουν από τις 9-9.30 το βράδυ αλλά θα είναι ποτιστικού χαρακτήρα και ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Επίσης «θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται βροχοπτώσεις στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και πιο τοπικά φαινόμενα στα κεντροανατολικά και νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη«.

Αναλυτικά η πρόγνωση έχει ως εξής
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Γύρω στις 9-9.30 σήμερα το βράδυ, θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται τοπικές βροχές στην Αττική. Θα είναι κυρίως ποτιστικού χαρακτήρα και ασθενούς έως και μέτριας έντασης.

Δεν διαφαίνεται κάτι το αξιόλογο από πλευράς έντασης των βροχοπτώσεων. Όμως, παρ’όλα αυτά, ο καιρός θα καταστεί άστατος και τοπικά ίσως να δυναμώσουν λίγο παραπάνω οι βροχές.

Η λήξη των βροχοπτώσεων θα έρθει περίπου στις 02.30-03.00 μετά τα μεσάνυχτα.

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ)

Θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται βροχοπτώσεις στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και πιο τοπικά φαινόμενα στα κεντροανατολικά και νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι τοπικές χιονοπτώσεις θα απασχολήσουν κυρίως τις αντίστοιχες ορεινές περιοχές ή και περιοχές χαμηλού υψομέτρου (πρόσκαιρα) στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Βέβαια, μετά τα μεσάνυχτα, θα βρέξει και στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού (πιθανές καταιγίδες εκεί) και βορειοανατολικού Αιγαίου.

The post Συνεχίζονται οι βροχές στην Αττική appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα