Συνέχεια στο σήριαλ του τελικού Κυπέλλου- Επιμένει για τους διαιτητές ο Κοντονής

19:00 12/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Παραμένει το αδιέξοδο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να στέλνει νέα επιστολή στην ΕΠΟ εμμένοντας στη θέση ότι πρέπει να τηρηθούν τα αρχικά συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ.

Δηλαδή,

να χρησιμοποιηθεί η ομάδα βοηθών του Σιδηρόπουλου και όχι το τιμ Τουμπακάρη. Σε αντίθετη περίπτωση ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητά να προχωρήσει αυτό που είχε συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση. Να οριστούν δηλαδή ξένοι διαιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός στην επιστολή του επιτίθεται στη διοίκηση της ΕΠΟ κατηγορώντας την για αναξιοπιστία και για πρόκληση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, η οποία σύμφωνα με τον Κοντονή θα μπορούσε να οδηγήσει την πρόκληση βίας.

Η επιστολή Κοντονή έχει ήδη μεταφερθεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος βρίσκεται στο Μεξικό για την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, η οποία και θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων συνεχίζονται καθώς υπάρχει και το σοβαρό ζήτημα με τις ημερομηνίες των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα