Συναντήσεις κορυφής Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά

10:01 12/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Το χρονοδιάγραμμα των 111 ημερών για την οργανωτική αναδιάταξη του κόμματος έβαλε μπροστά ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την 1η Μαΐου η Νέα Δημοκρατία να είναι απολύτως έτοιμη για να αναλάβει κάθε είδους ευθύνη.

Ο κ. Μητσοτάκης συγκάλεσε ήδη για το πρωί της Τρίτης σύσκεψη προκειμένου να προετοιμαστούν οι προτάσεις της ΝΔ

για το Ασφαλιστικό, ενόψει της συζήτησης που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο Κοινοβούλιο.

Παράλληλα, προκειμένου να στείλει ενωτικό μήνυμα, ξεκινά τις επαφές τους με στελέχη και παράγοντες του κόμματός του από τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, τους οποίους συναντά το μεσημέρι στη Βουλή (12.30 και 13.30 αντίστοιχα).

Σε εκκρεμότητα είναι και η συνάντηση του με τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο, πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ, πιθανότατα, την Πέμπτη θα συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στο ενδιάμεσο θα έχει επαφές με κοινοβουλευτικά στελέχη για να ακολουθήσουν οι επιλογές των αξιωματούχων σε κοινοβουλευτικό επίπεδο (κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, τομεάρχες, γραμματέας και προεδρείο Κ.Ο.) που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δώσει ιδιαίτερο ρόλο, καθιερώνοντας, όπως είχε εξαγγείλει και προεκλογικά διαδικασίες αξιολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα