Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το μοιραίο Αντόνωφ-Έκρηξη στον αέρα

18:08 11/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Βουτιά με ταχύτητα 1.000 μέτρων το λεπτό έκανε το ρωσικό Αντόνωφ πριν συντριβεί στο έδαφος, παρασύροντας στον θάνατο τους 71 επιβαίνοντες. Το αεροσκάφος, ηλικίας 7 ετών, απογειώθηκε στις 13:22 ώρα Ελλάδος από το αεροδρόμιο της Μόσχα με προορισμό την πόλη Όρσκ, και 5 λεπτά αργότερα άρχισε να χάνει ύψος. Ένα λεπτό πριν συντριβεί έκανε βουτιά από τα 6.200 πόδια στα 3.200 και το σήμα του χάθηκε 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο σοροί στην περιοχή της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ άλλη πηγή ανέφερε ότι

έχουν βρεθεί δεκάδες πτώματα.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το είδαν να εκρήγνυται στον αέρα και να διαλύεται, διασκορπίζοντας σε μία χιονισμένη πλαγιά κομμάτια του αεροσκάφους και ανθρώπινα μέλη.

«Η έκρηξη ήταν τεράστια. Σείονταν τα πάντα. Άκουσα τον θόρυβο από τις τουρμπίνες. Μετά σιωπή. Η έκρηξη έκανε τα τζάμια να τρίξουν εδώ στο έδαφος», σημείωσε ένας από αυτούς.
Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η συντριβή οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.Στο Αn-148 επέβαιναν 65 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος. Αρχικά σήμανε συναγερμός όταν το Αντόνοφ χάθηκε από τα ραντάρ και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι το αεροσκάφος των Saratov Airlines συνετρίβη.Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το μοιραίο Αντόνωφ – Εξερράγη στον αέρα

The post Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το μοιραίο Αντόνωφ-Έκρηξη στον αέρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα