Συγκλονίζει η Ζένια Μπονάτσου: Προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής…

13:05 22/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Τις στιγμές που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της περιγράφει στην κάμερα του Πρω1νό η Ζένια Μπονάτσου και συγκλονίζει με τις περιγραφές της.

«Μου λείπει πάρα πολύ… Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί 7 χρονών και για τη γυναίκα, τη μάνα να αντιμετωπίσεις μια τέτοια απώλεια… Όλο αυτό έγινε μπροστά μου» ξεκίνησε την περιγραφή η Ζένια για τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Ήταν 3-4 το πρωί και για κάποιο λόγο εγώ έχω ξυπνήσει, κοιμόμουν με τους γονείς μου, η μητέρα μου ήταν κρυωμένη και ο πατέρας μου έφτιαχνε τσάι, χαμομήλι για τη μάνα μου και τον ίδιο και τραγούδαγε

και σφύραγε. Λέω στη μάνα μου γιατί δεν κοιμάστε και μου λέει είναι ο πατέρας σου δίπλα πήγαινε λίγο να τον δεις. Εκεί που παίζαμε και γελάγαμε, για κάποιο λόγο κάτι με πιάνει και φεύγω γρήγορα, μπαίνω στο δωμάτιο και της λέω μαμά ο μπαμπάς δεν είναι καλά. Δεν είχε γίνει τίποτα ακόμα, το ένιωσα. Της λέω μαμά ο μπαμπάς δεν θα ζήσει. Μου λέει τι είναι αυτά που λες παιδί μου και με πήραν τα κλάματα.

Αφού φέρνει ο πατέρας μου το χαμομήλι στη μάνα μου, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και της φωνάζει Μάρθα, Μάρθα! Αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει, από τοίχο σε τοίχο κουτούλαγε και λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου. Η μάνα μου έπαιρνε τηλέφωνο τους γιατρούς, εγώ να προσπαθώ να δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα να κάνω κι εγώ. Οι γιατροί ήρθαν μετά από μισή ώρα και μέχρι να τον πάρουν και να τον πάνε στο νοσοκομείο… Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο μας είπαν ότι δεν ζει. Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο εγώ δεν το είχα πιστέψει. Συνειδητοποίησα ότι πλέον ο πατέρας μου δεν ζει όταν μας άνοιξαν το ψυγείο. Εκεί τον είδα προτελευταία φορά. Τελευταία φορά τον είδα πια στην κηδεία».

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Συγκλονίζει η Ζένια Μπονάτσου: Προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα