Συγκλονιστικό: Μαμά και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες

22:00 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με μόλις δύο μήνες διαφορά «έφυγαν» μητέρα και κόρη που έδιναν μάχη με τον καρκίνο.Πρίν απο περίπου δύο μήνες, έφυγε από τη ζωή η Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου. Λίγο καιρό πριν «φύγει», είχε δημοσιεύσει το ευχαριστήριο της προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια είχε πεί, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.
Χαρακτηριστικά είχε γράψει:

Τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους και απο κοινού δίνουν τον αγώνα ζωής τους θέλησε να ευχαριστήσει η Λένα Παλάσκα-Χαριτοπούλου:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ

και στις νοσηλεύτριες στο 9ο για τον αγώνα που δίνουνε μαζί μας!
Να μην ξεχάσω και τον «δικό μας» Ανδρέα Κουνάνη, γιατί πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς»
Λένα Παλάσκας-Χαριτοπούλου

Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και πέθανε την 1η Οκτωβρίου 2017. Μετά απο περίπου 2 μήνες, στις 8 Δεκεμβρίου «έφυγε» και η κόρη της Κωνσταντίνα. Όπως αναφέρει το neapierias.gr oι δυο γυναίκες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα.

Η Λένα και η Κωνσταντίνα Παλάσκα είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν πριν από μερικούς μήνες εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και μίλησαν για την περιπέτεια της υγείας τους.

Η Λένα εδώ και 19 χρόνια πάλευε με τον καρκίνο. «Ήμουν πιτσιρίκα και έγινα γιαγιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα που τότε ήταν οχτώ ετών δεν μπορούσε να ξεχάσει τη στιγμή που είδε τη μητέρα της να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο από τον πόνο.

Τον Ιούλιο η Κωνσταντίνα, που είναι μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έμαθε ότι έχει και αυτή καρκίνο του μαστού.

«Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έχω επιθετική μορφή καρκίνου, άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου», είχε πει τότε η Κωνσταντίνα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

The post Συγκλονιστικό: Μαμά και κόρη πέθαναν από καρκίνο μέσα σε δύο μήνες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα