Συγκλονιστικές περιγραφές στο Survivor για το τροχαίο -Δάκρυα από τους «Μαχητές», αλλά και από τους «Διάσημους»

23:42 30/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Συγκλόνισαν οι περιγραφές των «Μαχητών» του Survivor για το τροχαίο ατύχημα που είχαν στο δρόμο του Άγιου Δομίνικου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πλαγιομετωπικά πάνω στο βαν, το οποίο τους μετέφερε.

Περισσότερο τραυματισμένοι είναι η Ειρήνη, η οποία έχει δυο σπασμένα πλευρά και ήδη ξεκαθάρισε ότι θα αφήσει το παιχνίδι και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, και ο Μάριος που έχει κάταγμα

στην κλείδα στον ώμο του και θέλει να συνεχίσει.

Με δάκρυα στα μάτια η Ειρήνη είπε πως, ο Κωνσταντίνος την πήρε αγκαλιά και την κρατούσε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο ίδιος φρόντισε να βγάλει έξω από το βαν και τον Μάριο -που παραμένει στο νοσοκομείο- αλλά και να περιθάλψει τα υπόλοιπα παιδιά.

Η Ελισάβετ επισήμανε ότι ο Πάνος και ο Κώστας είχαν πάει με άλλο βαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και εκεί έμαθαν για το τροχαίο. «Δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα μας στη συνέχεια», πρόσθεσε κλαίγοντας. Πράγμα που επιβεβαίωσε και η Σάρα.

Το λόγο πήρε και ο Τσανγκ, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα ήταν μια ομάδα, αλλά μετά το δραματικό συμβάν έχουν γίνει οικογένεια.

Οι περιγραφές τους δημιούργησαν μεγάλη συγκίνηση και στους «Διάσημους». Η Ειρήνη και η Λάουρα δάκρυσαν ακούγοντάς τους, ενώ και ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι όλοι τώρα αισθάνονται πιο κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα