Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας

14:32 2/3/2017 - Πηγή: Aixmi

ΠΟΣΕ-ΙΚΑ και ΠΟΠΟΚΠ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας αντιδρώντας στην δημιουργία του νέου ΕΦΚΑ. Όπως καταγγέλλουν ο φορέας στήθηκε πρόχειρα με αποτέλεσμα σήμερα να παρουσιάζονται τεράστια λειτουργικά και οργανωτικά προβλήματα αλλά και αναφέρουν πως σημειώνονται λάθη κατά τη μεταφορά δεδομένων των ασφαλισμένων, πχ διπλή απογραφή του ίδιου ατόμου.

Παράλληλα με τη συγκέντρωση

εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεία πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Μαξίμου.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση «τα έχει διαλύσει όλα και την ίδια στιγμή διαπραγματεύεται ένα τέταρτο σφαγιαστικό μνημόνιο για να δώσει τη χαριστική βολή σε μισθούς και συντάξεις«.

Έξω από το υπουργείο Εργασίας είναι συγκεντρωμένα σωματεία νοσοκομειακών γιατρών, τα οποία αντιδρούν στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση, η οποία, όπως υποστηρίζουν, καταρρακώνει τον κλάδο τους και ζητούν την ανατροπή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα