Στόχος διαρρήκτη η έπαυλη του Φρανκ Λάμπαρντ – Τον κατεδίωξε η νταντά

12:37 15/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Πριν από δύο εβδομάδες ένας διαρρήκτης αποπειράθηκε να εισβάλει στην 10 εκατ. λιρών έπαυλη του Φρανκ Λάμπαρντ και της συζύγου του Κριστίν.

Το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι, αλλά για καλή του τύχη παρούσα ήταν η νταντά και το σκυλί της Κριστίν, Μίνι.

Η γυναίκα εντόπισε τον εισβολέα από τις κάμερες ασφαλείας ενώ προχωρούσε προς την έπαυλη διαμέσου του κήπου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βγήκε έξω κι άρχισε να του φωνάζει και να τον καταδιώκει ενώ και ο σκύλος με τα γαυγίσματά του φέρεται να τον κατατρόμαξε με αποτέλεσμα

να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.

Το περιστατικό θορύβησε τον πρώην ηγέτη της Τσέλσι και τη σύζυγό του και αποφάσισαν να αυξήσουν την ασφάλεια. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά στη γειτονιά με αγνώστους να κλέβουν δύο Range Rover.

H Kριστίν, στο μεταξύ, ετοιμάζεται να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον του 39χρονου που την παρενοχλούσε με μηνύματα και twitter ενώ σε κάποιες περιπτώσεις επιχείρησε να μπει στο σπίτι της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Η δίκη έχει οριστεί για τον Ιούνιου.

Ο Φρανκ και η Κριστίν, και οι δύο 39 ετών, γνωρίστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2015. Ο πρώην άσος της Τσέλσι έχει δύο κόρες από προηγούμενο γάμο.

The post Στόχος διαρρήκτη η έπαυλη του Φρανκ Λάμπαρντ – Τον κατεδίωξε η νταντά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα