Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται στέλεχος της

16:57 23/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, το στέλεχος της «γαλάζιας» νεολαίας, Δημήτρης Τρούπος μετά το σάλο που προκλήθηκε από ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με το συλλαλητήριο για τα Σκόπια (σ.σ.: αναλυτικά παρακάτω). Πλέον, ο κ. Τρούπος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με το φάσμα της

διαγραφής του από τη νεολαιίστικη οργάνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα σχόλια του στελέχους της ΟΝΝΕΔ που με ανακοίνωσή του ζήτησε την αποπομπή Τρούπου. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση:

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!

Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του».

«Πιθήκια» οι πολίτες της ΠΓΔΜ και απειλές προς τον πρωθυπουργό με… κρεμάλες
«Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος. Συνέχισε δε λέγοντάς μας ότι «υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε για να ζουν εδώ».

Απείλησε μάλιστα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με κρεμάλα στο Σύνταγμα: «Αλεξάκη κάτσε καλά,είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα »ψευτοαριστεροπατριωτικα» καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν…».

The post Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται στέλεχος της appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα