Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον- Δεν υποχωρούν τα συμπτώματα του κορωνοιού

00:46 6/4/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη το βράδι της Κυριακής σε νοσοκομείο, καθώς δεν υποχωρούν τα συμπτώματα της ασθένειας την οποία έχει προκαλέσει ο κορωνοιός. Ο γιατρός του έκρινε ότι για προληπτικούς λόγους είναι αναγκαία η παραμονή του σε οργανωμένη θεραπευτική δομή, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου έκανε λόγο για επίμονα συμπτώματα, μεταξύ των οποίων και υψηλό πυρετό, παρότι έχουν περάσει 10 μέρες από τη διάγνωση. 

«Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό της Nτάουνινγκ Στριτ για όλη την απίστευτη σκληρή δουλειά τους και προτρέπει

το κοινό να συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της κυβέρνησης να μείνει στο σπίτι», άνέφερε ο εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Μαρτίου με βίντεο στο Twitter. «Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», είχε τονίσει στην ανάρτησή του

Στις 2 Απριλίου, εμφανώς καταβεβλημένος είχε βγει στο κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ για να χειροκροτήσει όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι σε θέσεις-κλειδιά.

The post Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον- Δεν υποχωρούν τα συμπτώματα του κορωνοιού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα