Στο μικροσκόπιο των αρχών όλα τα στοιχεία για τα αίτια του δυστυχήματος

21:27 1/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο οποίο έχασαν τη ζωή τυος τρεις νεαροί άνθρωποι και ένα τρίχρονο αγοράκι προσπαθούν να ρίξουν οι εμπειρογνώμονες της τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εμπειρογνώμονες θα προχωρήσουν σε ανασύνθεση του τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν η μοιραία Πόρσε χάσει τον έλεγχο, μπει στον παράδρομο της εθνικής και «καρφωθεί» στο σταθμευμένο όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι εμπειρογνώμονες επικεντρώνουν στον προφυλακτήρα της

Πόρσε, ο οποίος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων πριν την είσοδο του πάρκινγκ και ο οποίος φέρεται να παρουσιάζει σημάδια εσωτερικής φθοράς.

Οι ειδικοί θα εξετάσουν αν αυτή η φθορά οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο του πολυτελούς αυτοκινήτου ή άλλες αιτίες, ώστε να διαπιστώσουν το λόγο που χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος με την γνωστή τραγική κατάληξη.

Σε οτι αφορά στην ταχύτητα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φονκή Πόρσε κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι μπήκε στην είσοδο του πάρκινγκ με τις πάντες, με πάνω από 250 χιλιόμετρα.
Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στην εθνική, ώστε να διαπιστώσουν τη γενικότερη συμπεριφορά του υπαίτου οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα