Στο μικροσκόπιο οι σημειώσεις του Ζαφειρόπουλου – «Αυθόρμητη» η δολοφονία του

12:26 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν ήταν συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην Ασκληπιού. Αυτό ξεκαθαρίζει η έρευνα της ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, μελετώντας όλα τα στοιχεία που έχει στα στοιχεία της η αστυνομία, όπως η βαλλιστική εξέταση της σφαίρας, τα πρώτα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, η κατάθεση του 32χρονου συνεργάτη του που υποδέχτηκε τους δύο δράστες αλλά και η ανάλυση των εικόνων από τις κάμερες κυκλοφορίας αλλά και των καταστημάτων της περιοχής, η αστυνομία συμπεραίνει

ότι οι δύο αλλοδαποί δράστες ενήργησαν με προχειρότητα και ερασιτεχνισμό και πρόκειται για μία επιχείρηση εκφοβισμού του ποινικολόγου που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

Όπως εικάζουν οι αρμόδιοι η δολοφονία προέκυψε «αυθόρμητα», επειδή μάλλον οι άνδρες διαφώνησαν, είτε γιατί ο δικηγόρος αρνήθηκε να ικανοποιήσει κάποιο αίτημά τους ή κάποια πιεστική τους παραίνεση και οι δράστες του εγκλήματος εκνευρίστηκαν και τον σκότωσαν.

Εκεί που επικεντρώνονται οι ερευνητές είναι οι ιδιόχειρες σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από το επίμαχο ραντεβού του, καθώς θα τους «δείξει» ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας που έστειλαν τους δύο εκτελεστές στο ραντεβού να συζητήσουν την υπόθεσή τους.

Επίσης, επειδή πρόκειται για αλλοδαπούς δράστες, η Αστυνομία ανησυχεί μήπως διαφύγουν από τη χώρα και γι αυτό βασισμένη στη μαρτυρία και τις περιγραφές του συνεργάτη του ποινικολόγου και αυτόπτη μάρτυρα σκιαγραφεί τα πρόσωπα των δραστών και αφού τα ταυτοποιήσει θα στείλει σήμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να εμποδίσουν την έξοδο από τη χώρα των δύο εκτελεστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα