Στο φως οι σχέσεις τρομοκρατών -βαρυποινιτών

15:15 30/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Τις πολυπλόκαμες σχέσεις τρομοκρατών με βαρυποινίτες επιβεβαιώνουν οι συλλήψεις δυο ατόμων (ο τρίτος αυτοκτόνησε) στη Νέα Αγχίαλο, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο ένας εξ αυτών είναι ο επί χρόνια καταζητούμενος και επικηρυγμένος με 600 χιλιάδες ευρώ, Γρηγόρης Τσιρώνης.

Ο Τσιρώνης είναι μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα» και κορόιδευε τους αστυνομικούς ότι δήθεν ήταν ο άλλος καταζητούμενος Γιώργος Πετρακάκος . Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα,

ωστόσο, αποδείχθηκε πως ήταν ο 28χρονος Τσιρώνης.

Τώρα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να καταλάβει πώς ένας γνωστός αντιεξουσιαστής ήρθε σε επαφή με τον Χριστοδούλου και τον Δραβίλα, οι οποίοι μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τον Πετρακάκο έκαναν μαζί ληστείες.

Ο Τσιρώνης, που δεν συμμετείχε στη μεγάλη ληστεία του Διστόμου, είχε επικηρυχθεί το 2009 μαζί με τον Σίμο και τον Μάριο Σεϊσίδη για την υπόθεση της συμμορίας «των ληστών με τα μαύρα». Η συμμορία κατηγορείται ότι από τον Νοέμβριο του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2006 είχε διαπράξει επτά ληστείες τραπεζών στην Αθήνα με συνολική λεία που προσήγγιζε τις 700.000 ευρώ.

Στις 16 Ιανουαρίου 2006, μάλιστα, δεν είχαν διστάσει να ανταλλάξουν πυρά με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας όταν προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα στην οδό Σόλωνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα