Στο αρχείο οι καταγγελίες Γιαννουσάκη κατά Καμμένου

11:51 15/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε 20σέλιδο πόρισμα, έπειτα από δύο μήνες ερευνών, ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Μπρακουμάτσος επισημαίνει ότι δεν προέκυψαν ευθύνες για την εισαγγελέα Ειρήνη Τζήβα που επισκέφθηκε τον ισοβίτη στις φυλακές προκειμένου να πάρει κατάθεση όπως και για τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά ερευνούσε τις καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη ότι δέχθηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο

και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor1 τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά το εισαγγελικό πόρισμα δεν προέκυψαν ευθύνες εμπλοκής στην υπόθεση και κατά εκείνων των προσώπων που κατονόμασε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού ο δημοσιογράφος και επικεφαλής της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης.

Ο εισαγγελέας Εφετών απέστειλε τη δικογραφία για αξιολόγηση στο Ναυτοδικείο όσον αφορά στον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη, ο οποίος είχε καταγγελθεί από τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για άσκηση πιέσεων.

Επίσης, η δικογραφία διαβιβάζεται αρμοδίως για πειθαρχικό έλεγχο των σωφρονιστικών υπαλλήλων που είχαν την ευθύνη φύλαξης του ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα