Στο Game of Thrones ο Ντόναλντ Τραμπ (BINTEO)

10:36 4/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Τον κόσμο του Westeros φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στην προεδρική κούρσα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το βίντεο που ανήρτησε στο youtube ένας Αυστραλός πολιτικός σχολιαστής ο Τραμπ κατακτά τον κόσμο του Westeros.

Ο Τραμπ διώχνει την Ντενέρις, τη μητέρα των Δράκων, και τον λαό της από το φανταστικό του βασίλειο, όπως ενδεχομένως θα έδιωχνε και τους μετανάστες.

Επισκέπτεται και τους Φύλακες του μεγάλου και παγωμένου

Τείχους, τους οποίους προφανώς συγχαίρει για την καλή δουλειά που κάνουν.

Στο μεταξύ, οι συνυποψήφιοί του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών επιτέθηκαν στον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της χθεσινής τηλεμαχίας που διοργάνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, κατηγορώντας τον για αλλαγή θέσεων, ενώ διαφάνηκε ότι με δυσφορία θα τον υποστηρίξουν αν τελικά είναι ο προεδρικός υποψήφιος του κόμματος.

Υπό τις ερωτήσεις των συντονιστών της συζήτησης του Fox News διαφάνηκαν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των τριών υποψηφίων Μάρκο Ρούμπιο, Τεντ Κρουζ, Τζον Κέισικ και του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, δέχθηκε τα φραστικά πυρά του Μιτ Ρόμνεϊ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα