Στις πληγείσες περιοχές ο Πάνος Καμμένος – Αγανάκτηση από τους κατοίκους

10:35 26/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις πληγείσες περιοχές στη Ραφήνα και το Μάτι, όπου επιχειρούν και δυνάμεις του Στρατού, βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για να επιθεωρήσει την κατάσταση.

Στη σύσκεψη που είχε με τον δήμαρχο Ραφήνας, τον διαβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει σύντομα η εφαρμογή όσων προβλέπουν οι μελέτες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω καταστροφές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού αλλά και

των βροχών του Σεπτεμβρίου.

«Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο χρειαστείτε» είπε ο υπουργός προτού επισκεφθεί τον τόπο της τραγωδίας όπου οι άνθρωποι βλέπουν τις ζωές να χάθηκαν στα αποκαΐδια.

Ο υπουργός δέχθηκε τα παράπονα των πολιτών, τον πόνο τους και την αγανάκτησή τους.

«Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού. Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;» ξέσπασε μία γυναίκα. «Κάηκε ο κόσμος τζάμπα, σαν τα ποντίκια» επανέλαβε.

Λίγο πιο κάτω ακολούθησε έντονος διάλογος με κατοίκους που του είπαν πως δεν είδαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι που ο υπουργός δεν αποδέχθηκε. «Δεν είναι αλήθεια πως δεν ήταν εδώ οι ένολες δυνάμεις, αυτά τα λέτε μόνο εσύ και ο Πορτοσάλτε», είπε κα ιστη συνέχεια κατηγόρησε τους πολίτες που ζουν σε καταπατημένα.

Τα βίντεο από το Πρώτο Θέμα και enikos.gr

The post Στις πληγείσες περιοχές ο Πάνος Καμμένος – Αγανάκτηση από τους κατοίκους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα