Στην Εξεταστική ο Άδωνις για ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis: Θα τους κάνω ρεζίλι

08:48 6/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Λάβρος κατά της κυβέρνησης για τς κατηγορίες που του προσάπτουν για τη Novartis εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έκοψε τη βασιλόπιτα χθες σε εκδήλωση στο Divani Caravel.

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης και συγκεκριμένα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα,

εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο ξενοδοχείο “Divani Caravel”, εμφανώς αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα περί ανάμειξης του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πανάθλιο πρωθυπουργό» και «αρχηγό της κωλοτούμπας» τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζοντας την απορία του ότι «ένας ανίκανος, άξεστος, αμόρφωτος και τεμπέλης έγινε πρωθυπουργός».

Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις πληροφορίες περί ανάμειξής του στο σκάνδαλο Novartis αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον ρόλο της δικαιοσύνης με αφορμή τη συνάντηση με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Δεν θέλω να χάσετε με τίποτα την αυριανή τοποθέτησή μου στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για την υγεία. Δύο πράγματα θα γίνουν. Ή θα σβήσουν τα φώτα της βουλής ή θα πάει στο νοσοκομείο ο Πολάκης δυστυχώς. Θα τους κάνω εντελώς ρεζίλι για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Εδώ θα παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία μου από το Κάραβελ κατά την κοπή της παραδοσιακής μας βασιλόπιτας https://t.co/zVM0zfdgDZ δείτε τί έγινε σήμερα. Ευχαριστωωωωώ pic.twitter.com/Un2dMU6daS

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 5, 2018

Στο μεταξύ, εν αναμονή της διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis., ο κ. Γεργιάδης αναμένεται να καταθέσει στην Εξεταστική για την Υγεία στις 11.00 το πρωί.

Στο επίκεντρο της διερεύνησης βρίσκεται το ζήτημα της πρόσληψης 23 προσώπων στο ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία όμως στη συνέχεια μετακινήθηκαν σε πολιτικά γραφεία. Ο κ. Γεωργιάδης θα κληθεί να παρουσιάσει στοιχεία που θα στηρίζουν τον ισχυρισμό του ότι οι 23 προσληφθέντες δεν πληρώνονταν από το Δημόσιο αλλά από χορηγίες.

The post Στην Εξεταστική ο Άδωνις για ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis: Θα τους κάνω ρεζίλι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα