Στην Ευελπίδων ο Σέρβος με τα 136 κιλά κοκαΐνης

10:47 5/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο Σέρβος που συνελήφθη την Κυριακή με 135 κιλά κοκαΐνης στο σπίτι του στη Βάρκιζα, αξίας περίπου 5,5 εκατ. ευρώ.

Εναντίον του 33χρονου Μάρτιν Ματιάσεβιτς σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Περίπου 380 κιλά κοκαΐνης εκτιμούν οι αστυνομικοί πως έφεραν δύο άνδρες στην Ελλάδα,

ο 33χρονος και ένας 35χρονος που επονομάζεται ως Ιβάν και είναι αυτός που έστησε το κύκλωμα διακίνησης των ναρκωτικών.

Τα 136 κιλά εικάζεται ότι τους είχαν μείνει στο διαμέρισμα που χρησιμοποίησαν ως αποθήκη και σχεδίαζαν και αυτά να τα πουλήσουν.

Tην ίδια στιγμή ψάχνουν το παρελθόν του Σέρβου για τον οποίο οι πηγές ενημέρωσης του αναφέρουν πως έκανε πολυτελή ζωή. Πότε ακριβώς έφτασε στην Ελλάδα. Τις επαφές που είχε, δηλαδή τα άτομα με τα οποία επικοινωνούσε, πριν εντοπιστεί και στη συνέχεια συλληφθεί. Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από τα τέσσερα κινητά τηλέφωνό που βρήκαν.

Οι αστυνομικοί υπολογίζουν πως τα κέρδη του κυκλώματος από την ποσότητα κοκαϊνης που διατέθηκε αλλά εκείνη που κατασχέθηκε φτάνουν τα 15.000.000 ευρώ. Η αστυνομία τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στον μυστηριώδη Ιβάν.

Πηγή: bloko.gr

The post Στην Ευελπίδων ο Σέρβος με τα 136 κιλά κοκαΐνης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα