Στην Ευελπίδων ο Φρουζής: Ουδέποτε διανοήθηκα να διαφύγω στο εξωτερικό

14:39 13/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Ευελπίδων βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής μαζί με τους δικηγόρους του προκειμένου να παραστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αναμένεται να επικυρώσει ή μη την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τον κ. Φρουζή.

Ο ίδιος, με υπόμνημά του, ζήτησε ενώπιον του δικαστηρίου να επικυρωθεί η διάταξη προκειμένου να δώσει μήνυμα ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

«Δηλώνω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται χωρίς

να είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να αντικρούσω ένα προς ένα τα στοιχεία που με αφορούν καθόσον δεν έχω λάβει γνώση της δικογραφίας.

Δηλώνω ότι ουδέποτε διανοήθηκα να διαφύγω στο εξωτερικό. Η διαφυγή μου στο εξωτερικό όχι μόνον θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τεκμήριο ενοχής αλλά συγχρόνως θα μου στερούσε τη δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να συνδράμω τη δικαιοσύνη στο έργο της για ανεύρεση της αλήθειας» ανέφερε στο υπόμνημά του.

The post Στην Ευελπίδων ο Φρουζής: Ουδέποτε διανοήθηκα να διαφύγω στο εξωτερικό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα