Στην αντεπίθεση ο Καλλιάνος: Αν συνεχίσει έτσι η Ένωση Κεντρώων θα γυρίσει στα ποσοστά του ’96

17:54 30/8/2016 - Πηγή: Aixmi

«Ήταν οι θέσεις και η πορεία της Ένωσης Κεντρώων το τελευταίο τρίμηνο, οι οποίες δεν μου ταίριαζαν προσωπικά» διευκρίνισε, για άλλη μια φορά ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησης του από το κόμμα.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ.Καλλιάνος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν συνεχίσει έτσι (η ΕΚ) θα γυρίσει στα ποσοστά του 1996» ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους της διαφωνίας του με τον Βασίλη Λεβέντη

λέγοντας: «Δε μου ταίριαζε η φιλοσοφία, ότι ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ώριμο παιδί, έχει ωριμάσει πλέον, θέλει να τον συμβουλέψω, θα κανονίσουμε να έρχεται συνέχεια σπίτι μου, θα φάμε στο Σούνιο, όλα αυτά τα πράγματα που έλεγε ο πρόεδρος της ΕΚ, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, αλλά πολιτικά διαφωνούμε, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, ήταν κάτι το οποίο προσωπικά με παραξένεψε και με στεναχώρησε, θύμωσα κάποια στιγμή να σας πω την αλήθεια… όλη αυτή η διάθεση του προέδρου να αποκλίνει από τις αρχικές θέσεις της ΕΚ και να προσεγγίσει ξεκάθαρα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΕΚ αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον φέρουν να εξετάζει την πιθανότητα μετακίνησης του σε άλλο κόμμα.

«Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό το πράγμα, εγώ αυτό που γνωρίζω αυτή τη στιγμή είναι ότι δύο, τρεις μέρες θα ηρεμήσω και από εκεί και στη συνέχεια θα μελετήσω όλες τις θέσεις των κομμάτων. Θέλω να παραμείνω πολιτικοποιημένος θέλω να παραμείνω δίπλα στην κοινωνία» είπε ο κ. Καλλιάνος.

«Αυτή τη στιγμή δεν καίγομαι να χτυπήσει το τηλέφωνο για να πάω σε ένα άλλο κόμμα, αυτή τη στιγμή αυτό που με καίει, να σας πω την αλήθεια, είναι να είμαι δίπλα στην κοινωνία και να βρω έναν άνθρωπο που να εκφράσει την ψυχή μου την ίδια, καταλάβατε, αυτό με ενδιαφέρει» πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος και συνέχισε:

«Θα μελετήσω όλες τις θέσεις και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαι έτοιμος να σας απαντήσω, προς το παρόν βρίσκομαι σε ανισορροπία μέσα μου λόγω του γεγονότος αυτού».

Σε ερώτηση για το εάν η ώρα αυτή θα έρθει πριν τις επόμενες εκλογές, ο κ. Καλλιάνος απάντησε:

«Εκτιμώ ότι δε θέλει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να μελετήσεις τις θέσεις τεσσάρων, πέντε κομμάτων, να δεις σε ποιο κόμμα συγκλίνεις περισσότερο, ή τι σε εκφράζει περισσότερο, άρα ενδεχομένως να μη φτάσουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα που λέτε».

«Δε θα με δείτε σίγουρα στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο» πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα