Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα…

14:37 10/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης είπε καθαρά ότι πιστεύει περισσότερο τον Ταγίπ Ερντογάν από τον Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση τού Σύριζα.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση τού Αντώνη Σαμαρά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τού Γιώργου Αυτιά στον Σκάι και ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στην ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αν πράγματι στο τηλέφωνο υποσχέθηκε την απελευθέρωση

των 8 Τούρκων αξιωματικών που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα.

Η βουλευτής τού Σύριζα Χαρά Καφαντάρη, που ήταν στο στούντιο, τού είπε ότι έτσι είναι σαν να παίρνει τη θέση τού Τούρκου προέδρου. «Άρα πιστεύετε τον κ. Ερντογάν;» τον ρώτησε, για να απαντήσει εκείνος: «Ναι, περισσότερο. Σε αυτό το σημείο».

Ο Σύριζα κατηγόρησε τον βουλευτή για τυχοδιωκτισμό και επικίνδυνη συμπεριφορά, σημειώνοντας ότι Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση.

«Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα. Συγκεκριμένα ο Δ. Σταματης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα

The post Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα