Στα χέρια της Ρεάλ ο τίτλος – Ρεκόρ για βασίλισσα και Κριστιάνο (BINTEO)

09:06 15/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Tο ένα από τα τρία βήματα για την κατάκτηση του τίτλου έγινε απόψε στο Μπερναμπέου! Η Ρεάλ επικράτησε 4-1 της Σεβίλλης, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει ματς λιγότερο. Ετσι, την Τετάρτη παίζει… τελικό με Θέλτα στο Μπαλαΐδος, ενώ στην τελευταία στροφή υποδέχεται τη Μάλαγα του Μίτσελ! Ωστόσο, η τεσσάρα της βασίλισσας δεν απεικονίζει την εικόνα του ματς, αφού χρειάστηκε ένα… δώρο των φιλοξενούμενων, ενώ δυο φορές οι Σεβιγιάνοι βρήκαν δοκάρι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 400 γκολ στην καριέρα

του με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι Μαδριλένοι σκόραραν για 62ο διαδοχικό ματς, ρεκόρ στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Ρεάλ άνοιξε το σκορ ίσως με τον… πιο περίεργο τρόπο στη φετινή σεζόν! Η άμυνα της Σεβίλλης χάθηκε στο φάουλ έξω από την περιοχή της, ενώ κανείς παίκτης της ομάδας δεν πήγε, ούτε κοίταξε τη μπάλα. Ο Νάτσο είδε πως δε στήθηκε ποτέ το τείχος, ήξερε πως μπορούσε να το εκτελέσει, το έκανε και σκόραρε! Δώρο για… τίτλο από τη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 20ό λεπτό ακούμπησαν το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Γιόβετιτς σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 23′ οι Μαδριλένοι βρέθηκαν κοντά στη νίκη, με τον Κριστιάνο να… κλέβει το γκολ από τον Μοράτα πετυχαίνοντας το 2-0.

Οι Σεβιγιάνοι δεν το άφησαν και στο 32′ η μπάλα χάθηκε, αλλά το σουτ του Γιόβετιτς βρήκε πάλι το δοκάρι. Στο 40′ ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Νάβας να κάνει υπέροχη επέμβαση στην προσπάθεια του Μαυροβούνιου. Στο 49′ πάντως ο Γιόβετιτς κατάφερε να σκοράρει για το 2-1! Η είσοδος των Καζεμίρο, Λούκας έκανε πιο κινητική τη Ρεάλ, η οποία στο 78′ καθάρισε το ματς με γκολάρα του Ρονάλντο. Στο 84′ ο Κρόος διαμόρφωσε το 4-1!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα