Σρόιτερ: Εισπράττω θετικό κλίμα από τον κόσμο – Καταλαβαίνεις έτσι ότι κάτι κάνεις καλά

10:44 21/9/2017 - Πηγή: Aixmi

«Στο χώρο της τηλεόρασης ο κόσμος κολλάει στην εικόνα, νομίζει ότι φοράς το κουστούμι, κοιμάσαι με το κουστούμι… Φυσιολογικοί άνθρωποι είναι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση. Πάμε στο σουπερμάρκετ, περπατάμε στον δρόμο» είπε aστειευόμενος στο Happy Day ο Αντώνης Σρόιτερ που έδειξε το πιο καθημερινό του πρόσωπο εκτός από αυτό του επιτυχημένου άνκορμαν.

Όσο για το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο σημείωσε: «Ειδικά στο κομμάτι της

ενημέρωσης ο κόσμος είναι δύσπιστος και αγριεμένος -ίσως και δικαιολογημένα σε έναν βαθμό- είναι λογικό ο κόσμος να σε αντιμετωπίζει δύσπιστα. Εισπράττω θετικό κλίμα. Καταλαβαίνεις έτσι ότι κάτι κάνεις καλά«.

Και σημείωσε χαριτολογώντας: «Το καλό είναι ότι με χαιρετάνε στον δρόμο και δεν με μουτζώνουν«.

«Εγώ φέρνω προβληματισμό γιατί οι ειδήσεις δεν είναι καλές για τη χώρα μας και όταν οι ειδήσεις που φέρνεις είναι αρνητικές… δεν το εισπράττει με τον καλύτερο τρόπο ο τηλεθεατής. Ο άλλος πίνει τον καφέ του κι εσύ του λες για 7,1 Ρίχτερ που ισοπέδωσαν το Μεξικό» πρόσθεσε.

Για το ξεκίνημά του πριν από οκτώ χρόνια στο δελτίο ειδήσεων είπε: «Στην Ελλάδα όλοι μας λέμε ότι χρειαζόμαστε ανανέωση, ότι θέλουμε νέα πρόσωπα αλλά όταν υπάρχουν νέα πρόσωπα πάμε να τους δαγκώσουμε το λαρύγγι να εξαφανιστούν. Δεν με ενόχλησε και πολύ γιατί ήξερα ότι έτσι συμβαίνει. Έχουν προσαρμόσει τη λογική και το μάτι τους σ’ αυτά που ήδη ξέρουν. Τον νέο τον κοιτάνε αλλιώς. Είναι μέσα στο παιχνίδι«.

Στην ερώτηση αν απολαμβάνεις την επιτυχία του επεσήμανε: «Το ένα είναι αν χαίρεσαι αν έχεις σκληρό ανταγωνισμό κι επικρατείς. Χαίρεσαι… είναι ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Από εκεί και πέρα απολαμβάνω την επιτυχία… τι σημαίνει αυτό; Ότι βάζω σαμπάνια και είμαι ευτυχισμένος; Ή περπατάω και περιμένω να μου ρίξουν δάφνες;

Είναι περίεργο το αίσθημα… Ήμασταν πρώτοι αλλά είχαμε το θέμα με τις άδεις, πέρυσι την κρίση στην κορύφωσή της, αν θα υπάρχει ψώρα, θα είναι χώρα στην ΕΕ, τα γεγονότα είναι βαριά και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ήταν πολύ έντονα. Τώρα νομίζω ότι μπαίνουμε σε μία φάση πιο ήρεμη«.

Μιλώντας για τις κόρες του είπε γελώντας ότι τον ρώτησαν «πώς μπήκες μπαμπά στην τηλεόραση» και πως είναι στη φάση της συνειδητοποίησης ότι ο μπαμπάς τους εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης.

Σχετικά με τον θρησκευτικό γάμο είπε: «Έχουμε κάτι βαφτίσια να κάνουμε στο δεύτερο παιδί και κάποια στιγμή να κάνουμε και τον θρησκευτικό γάμο… προτού πάει το παιδί φαντάρος, ή επειδή είναι και κορίτσι να μην είναι στο σχολείο και της λένε ψιτ εσύ και δεν έχει το παιδί όνομα. Θα γίνει σύντομα. Αναβάλαμε τη βάφτιση και τον γάμο για του χρόνου«.

Αναγνώριση της δουλειάς όλων των ετών το βραβείο Μπότση για την Αυτοψία επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα