Σοκ: Παραολυμπιονίκης χωρίς κινητικό πρόβλημα

19:23 8/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η Βρετανίδα παραολυμπιονίκης του κανό Σάρλοτ Γουίλκινσον-Μπαρνέτ αποκαλύφθηκε ότι δεν έχει κινητικό πρόβλημα!

Η Γουίλκινσον ήταν αθλήτρια της Εθνικής ομάδας χόκεϊ της Αγγλίας κάτω των 21 ετών. Το 2011 γλίστρησε στο μπάνιο ενώ ήταν σε αποστολή στο νησί της Ρόδου. Η νεαρή κοπέλα πέρασε πέντε μήνες στο νοσοκομείο κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι, αφού όπως ανέφερε η ίδια δεν ένιωθε τίποτα από τη μέση και κάτω.

Όπως αποδείχτηκε όμως πρόσφατα, το πρόβλημα της

δεν ήταν κινητικό αλλά ψυχολογικό! Πρόκειται σύμφωνα με τους γιατρούς για διαταραχή, η οποία επηρεάζει ψυχολογικά τους ασθενείς ότι πάσχουν από παράλυση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ιατρικό ιστορικό της κοπέλας, σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί την έδιωχναν από το νοσοκομείο, αφού δεν έβρισκαν κάτι το σωματικό στην παράλυσή της. Η ίδια και η οικογένειά της πλήρωναν 300 λίρες την ημέρα για την περίθαλψή της, η οποία δεν είχε κανένα απολύτως νόημα.

Όπως είναι λογικό η Σάρλοτ αποβλήθηκε από την Εθνική παραολυμπιακή ομάδα, αφού η υπόθεσή της αντιβαίνει στους κανόνες συμμετοχής. Η ίδια δηλώνει συντετριμμένη από αυτή την εξέλιξη, αφού προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα σύμφωνα με ειδικούς ήταν πρώτο φαβορί, αφού πρόσφατα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του κανό. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως η Ομοσπονδία σκέφτεται να της αφαιρέσει το μετάλλιο.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα