Σόιμπλε: Δεν βλέπω πια συμφωνία

15:59 27/6/2015 - Πηγή: Aixmi

«Κανείς από τους συναδέλφους μου δεν βλέπει πλέον την πιθανότητα συμφωνίας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup των Βρυξελλών.

«Τι σημαίνει Plan B; Δεν υπάρχει πια βάση για συζητήσεις» απάντησε ερωτηθείς σχετικά ο γερμανός ΥΠΟΙΚ. «Θέλαμε να συζητήσουμε παράταση, αλλά ο Τσίπρας τελείωσε τη συζήτηση.

Η Ελλάδα εγκατέλειψε τις διαπραγματεύσεις».

«Προσεγγίζουμε το σημείο που το Plan B για την Ελλάδα γίνεται Plan A» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος προσερχόμενος στο Eurogroup. «Ο σκοπός ήταν να συνεχίσουμε το διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση. Το δημοψήφισμα έκανε πιο δύσκολο σε όλους μας» σημείωσε.

«Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε σε παράταση» σημείωσε, αν και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η τελευταία πρόταση που είχαν καταθέσει οι δανειστές ανακαλείται.

«Η κατάσταση (με το δημοψήφισμα) γίνεται πιο πολύπλοκο. Είναι δύσκολο να συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις υπό τέτοιες περιστάσεις» σημείωσε ο ισπανός υπουργός.

Από την πλευρά του, ερωτηθείς για τι περιμένει από τον κ. Βαρουφάκη, ο σλοβάκος υπουργός Οικονομικών δήλωσε δηκτικά «περιμένουμε διάλεξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα