Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας

08:59 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξή της στο BHMAgazino, η Σία Κοσιώνη μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη ενώ αποκάλυψε και τον μεγαλύτερό της φόβο.

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι

και για να είμαστε καλά» τόνισε η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ.

Και συμπλήρωσε: «Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Αναφερόμενη στις… ακριβές προτιμήσεις της σχολίασε: «Θέλω να κάνω καλές διακοπές, όχι ακριβές, αλλά ξεκούραστες και ελεύθερες. Θέλω το καλό φαγητό, που θα το βρω σε ένα καλό εστιατόριο και σε ένα λαϊκό ταβερνάκι. Μου αρέσουν οι απολαύσεις χωρίς να έχουν απαραίτητα άμεση σχέση με το χρήμα και τον πλούτο».

Όσο για τον μεγαλύτερο φόβο της: «Έχω έναν εφιάλτη. Πώς θα διαχειριστώ τη στιγμή που ίσως θα είμαι αναγκασμένη να πω ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και θα βγει από το ευρώ. Πώς το λες αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα