Σφοδρή κόντρα στη Βουλή ανάμεσα σε ΧΑ και ΚΚΕ για τον Μπελογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

14:04 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου συζητείται η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.

Ωστόσο, υπήρξε αναφορά στα εγκαίνια της έκθεσης Νίκου Μπελογιάννη χθες στην Αμαλιάδα και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης

Ηλιόπουλος, προχώρησε σε παραληρηματικό ξέσπασμα: «Χθες ο Τσίπρας, ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, για να τσιγκλήσει τα αριστερά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του, εγκαινίασε ένα μουσείο για τον Μπελογιάννη. Για τον αρχισφαγέα του κομμουνιστικού κόμματος. Γι’ αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μία λέξη.

Τιμήσατε τον σφαγέα αλλά εμείς το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για να μη θυμίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα. Θα δείτε το Μουσείο Μπελογιάννη τι θα γίνει όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα».

Από την πλευρά του ΚΚΕ ακούστηκε: «Είστε ταγματασφαλίτες και ναζί. Όταν οι Έλληνες αγωνιστές έδιναν μάχη εναντίον των κατακτητών οι πρόγονοί σας συνεργάζονταν με τους εισβολείς».

Ο πρόεδρος της διαδικασίας Νικήτας Κακλαμάνης αντέδρασε προς τον βουλευτή της ΧΑ τονίζοντας «δεξιός είμαι αγενής δεν είμαι» και έδειξε την πόρτα της εξόδου για τα μέλη της ΧΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα