«Σφαγή» Ζωής -Κυριάκου Μητσοτάκη

21:18 18/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Εκτός κάθε ελέγχου βγήκε η αντιπαράθεση στη Βουλή, όταν η πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου -από τα έδρανα των βουλευτών- εξαπέλυσε σφοδρότατη προσωπική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι πήρε «δωράκι» από τη Siemens ένα τηλεφωνικό κέντρο, για να της απαντήσει εκείνος «λυπάμαι που πέφτετε τόσο χαμηλά».

Ειδικότερα

η κυρία Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να αποτινάξει την κατηγορία ότι συνέπλευσε με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «δεν μπορείτε να μου κάνετε μαθήματα αντιφασισμού. Η ιστορία μου είναι γνωστή. Ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε προεκλογικά ότι θα ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία στα νομοσχέδια για να σπάσουμε την παράδοση που το ζητούσε μόνο η αντιπολίτευση» και στη συνέχεια επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη ότι αντιδρούν γιατί ζήτησε από τον πατέρα τους να εγκαταλείψει το γραφείο που κατέχει στη Βουλή.

«Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για την κ. Κωνσταντοπούλου. Την άδειασε η κυβέρνηση και το κόμμα της για το γραφείο Μητσοτάκη. Αυτό είναι εμπάθεια και μικρότητα» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να επανέλθει η πρόεδρος της Βουλής και να πει: «Δεν υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από τη Siemens, δεν υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να κουβάλησε βαλιτσάκια σε βάρος του λαϊκού συμφέροντος, επιβαρύνοντας τον προυπολογισμό και το λαό. Αυτό που πιο πολύ σας ενόχλησε είναι ότι θα γίνει και ο έλεγχος του χρέους, ποιοι πήραν τα δάνεια και για ποιες συμβάσεις. Δεν είδα καμία κίνηση σύγκρουσης του κοινοβουλίου,ο έλεγχος είναι επιβεβλημένος από από το λαό, για την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων, τα οποία η κυβέρνηση υπερασπίζεται».

«Λυπάμαι που πέσατε τόσο χαμηλά με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Για τα ζητήματα που θέσατε έχω δώσει τις απαντήσεις μου. Να ανακαλέσετε τώρα, είναι απαράδεκτα από την Πρόεδρο της Βουλής», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ…

Keywords
Τυχαία Θέματα